18-05-10

Genieten op hotel in Deventer

 

hotels deventer

 

Logeren in een bezienswaardige stad met een monumentaal stadscentrum? Dan moet je zeker eens in een hotel in Deventer verblijven! De Hanzestad aan de Ijssel is de vijfde oudste stad van Nederland en kent een bijzonder rijke geschiedenis. Het stratenpatroon alleen al ademt één en al historie uit en ook wanneer het op de dichtheid aan monumenten aankomt schaart deze stad zicht bij de absolute top. Deventer is grotendeels op toeristen gericht dus ook het aanbod aan hotels in Deventer is optimaal. De Brink, een langgerekt marktplein omzoomd door bomen en terrassen, is het grootste stadsplein in Nederland en ligt te pronken midden in het hart van de stad. Wie in een Deventer hotel in de buurt logeert, zal dan ook ongetwijfeld gecharmeerd worden! Een verblijf in een stad langs een rivier heeft zowiezo meestal iets unieks, iets dartels. Zo ook met Deventer, het is een absolute aanrader om in Deventer te logeren. Deventer, een bruisende stad met een unieke historische sfeer, in een wondermooie omgeving vlak aan de Ijssel!

Steden dichtbij

deventer2

Vanuit je hotel in Deventer kost het je geen enkele moeite om ook andere interessante steden te bereiken. Amsterdam, om er maar een op te noemen, ligt op minder dan een uur en biedt heel wat kwalitatieve Amsterdam hotels aan, variërend van dure tot de minder prijzige hotels. Ook logeren in een hotel Rotterdam of in een hotel in Eindhoven is een steengoede keuze nadat je vanuit Deventer de ganse stad hebt verkend. Waar Rotterdam je recht in het hart van een wereldstad brengen, gelegen aan één van de grootste internationale havens, zal je verblijf in Eindhoven je meer kennis laten maken met een bruisend, historische maar toch o zo hedendaagse (provincie)stad met tal van bezienswaardigheden, winkels, leuke bars, gezellige terrassen, heerlijke restaurants en leuke evenementen!

Ook de uniek mooie historische Vlaamse steden kun je vanuit Deventer makkelijk bereiken en bieden de toerist heel wat culturele en andere mogelijkheden. Een logement in een hotel in Brugge om er meteen een op te noemen is echt aan te raden, deze wonderbaarlijke middeleeuwse stad wordt niet voor niets het Venetië van het Noorden genoemd! Ook het aanbod aan Antwerp hotel mag er zijn en zal de bezoeker van deze magnifieke Scheldestad zonder twijfel charmeren, net als zij die voor een verblif in een hotel in Brussel kiezen. Na Deventer kun je dus zonder veel problemen richting zuiden vertrekken en een weekend of langer verblijven in een hotels in Bruges , een hotel Brussel, of een Antwerp hotel!

Tip: waarom niet ook eens een weekendje weg in een van de vele hotels Londen overnachten?

16:40 Gepost door sigmund44 in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |